Debora Fotografie | Bruiloft Jan Christiaan en Johanna – Stolwijk
17361
post-template-default,single,single-post,postid-17361,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Bruiloft Jan Christiaan en Johanna – Stolwijk

Dit keer een verlate blog. Vanwege mijn zwangerschap en de drukte was ik er nog niet eerder aan toegekomen om deze bruiloft te bloggen. MAAR…. beter laat dan nooit. Op 21 september begon mijn dag vroeg. Gelukkig was het dit keer bij mij in de buurt en hoefde ik niet een heel eind te rijden. Ik begon bij de bruidegom, die er al bijna helemaal klaar voor was toen ik aan kwam rijden. Na de foto’s te hebben gemaakt reed ik snel door naar de bruid die net bezig was met de laatste voorbereidingen. Al snel stond Jan Christiaan voor de deur en zagen bruid en bruidegom elkaar voor het eerst. Na de begroeting reden we naar het strand om daar een paar foto’s te maken. Vervolgens gingen we naar Gouda om rondom de Sint Jan de rest van de foto’s te maken. De tijd ging erg snel dus voor we het wisten was het tijd om naar Stolwijk te rijden, waar alle gasten het bruidspaar al op stonden te wachten. Hier maakten we de groepsfoto’s en nog een aantal foto’s op de boerderij waar het bruidspaar ook gaat wonen. Daarna gingen we naar de trouwlocatie waar het bruidspaar elkaar het ja-woord gaf. Het omdoen was de ringen bleek toch nog best lastig, maar uiteindelijk lukte dat ook. Het bruidspaar ging toen naar de kerk voor de kerkelijke inzegening en ik ging snel naar de feestlocatie om de bedankjes en ouderboekjes te maken. Jan Christiaan en Johanna het was een prachtige dag en jullie waren een prachtig bruidspaar.