Bruiloft Wilmar en Janneke - Neerrijnen

Het was nog heel vroeg toen ik bij Wilmar aan kwam, maar er was al volop bedrijvigheid in huis. Ik maakte foto's van de voorbereidingen en ging daarna snel door naar bruid Janneke. Ook daar was het al druk. Het haar van Janneke was net klaar toen ik aankwam en ze ging net haar jurk aantrekken. En wat zag ze er prachtig uit in de champagne kleurige jurk met kant! We hadden ruim de tijd en toen het een heel klein beetje licht begon te worden kwam Wilmar Janneke ophalen. We maakten eerst een paar foto's in de stal en daarna gingen we naar het Neerrijnse bos en de kasteeltuin. De tijd ging heel snel, ook omdat er nog een speciale receptie was op het werk van Janneke. Toen we daar klaar waren gingen we naar huis, waar alle gasten al op het bruidspaar stonden te wachten. Na de groepsfoto's en de lunch gingen we naar het kasteel voor de huwelijksvoltrekking. En daarna was het tijd voor de kerkdienst. Ik maakte daar nog een foto met de dominee en daarna zat mijn dag er weer op. Wilmar en Janneke, bedankt dat ik er bij mocht zijn op jullie grote dag en heel veel geluk toegewenst met elkaar!