Bruiloft Tom en Dirma - Waardenburg

Het was nog donker toen ik in vanmorgen de auto stapte richting Waardenburg. Het was de tweede keer in ruim een jaar dat ik bij de familie de Jong een bruiloft vast mocht leggen. Toen ik aankwam was er al volop bedrijvigheid en zaten alle zussen van bruid Dirma klaar om door kapster Hannah van Hair by H mooi gemaakt te worden. Dirma zelf was al klaar en ging snel haar prachtige jurk aantrekken. Nadat ze door iedereen bewonderd was, werd het tijd dat ook Tom zou komen. In een prachtige Rolls Royce reed hij het erf op en zag hij eindelijk Dirma in haar prachtige blauwe jurk, gemaakt door Puur Zij. We gingen gelijk foto’s maken op het erf en bij een boerderij met een prachtige hooizolder. Daarna hadden we nog wat tijd over en ging we naar het Neerrijnse Bos en de kasteeltuin. Toen was het de hoogste tijd om naar het ouderlijk huis van Dirma te gaan waar alle gasten al stonden te wachten. En na een kop koffie was het tijd voor het burgerlijk huwelijk in het mooie gemeentehuis van de gemeente Neerrijnen. Na het burgerlijk huwelijk maakten we nog de groepsfoto’s en toen ging het bruidspaar richting de kerk. Voor mij zat mijn dag er toen weer op. Dirma en Tom wat leuk dat ik er vandaag bij mocht zijn en ik wil jullie samen heel erg veel geluk toewensen!