Bruiloft Robert en Rebekka - Ede/Lunteren

Het was gezellig druk toen ik 's morgens bij Rebekka in haar ouderlijk huis binnenkwam. Rebekka zelf was bijna klaar om haar jurk aan te trekken. Dus dat kon ik mooi op de gevoelige plaat zetten. De tijd ging snel en voor we het wisten was Robert ook aangekomen. Samen met second shooter Andrea van By Andrea fotografie die bij hem de foto's had gemaakt. Heel erg bedankt daarvoor Andrea! Na de first look en snel een kop koffie gingen we snel op weg naar de locatie voor de reportage. En dat was in de oude Enka Fabriek in Ede. Een prachtige industriele locatie waar ik nog wel uren had kunnen fotograferen.

Na de reportage gingen we naar Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren waar het burgerlijk huwelijk gesloten zou worden. En wat was het prachtig aangekleed. En wat was het een mooie ceremonie! We hadden geluk want alhoewel het een klein beetje spetterde kon de ceremonie buiten plaatsvinden, waardoor ook de neefjes en nichtjes van het bruidspaar bij de grote dag konden zijn!

Na de ceremonie was het tijd voor de lunch en ging het bruidspaar naar de kerk. Voor mij en Andrea zat de dag er toen op. Bruidspaar ontzettend leuk dat ik jullie grote dag mocht vastleggen. Ik wil jullie heel veel geluk toewensen!