Bruiloft Gerben en Lydia - Bunnik

Wat was het een prachtige dag vandaag! Toen ik heel erg vroeg in de auto stapte richting Bunnik scheen de zon al volop. Bij Lydia aangekomen was er al volop bedrijvigheid. Haren werden gedaan en ook de visagiste kwam net binnen. Ik kon de laatste voorbereidingen nog net op de foto zetten en toen was het tijd om haar jurk aan te trekken. En onder deze jurk koos deze bruid echt voor geweldige comfortabele Puma’s. Super origineel. Toen Lydia helemaal klaar was gingen we in de auto richting Gerben die op een ontmoetingsplek vol spanning op zijn bruid stond te wachten. Na de ontmoeting konden we foto’s nemen eerst bij Rhijnauwen en daarna op de boerderij van de vader van Lydia. De tijd ging ontzettend snel en voor we het wisten was het tijd om naar landgoed Vollenhoven te gaan. En wat een plaatje was dat landgoed. Hier gaf het stel elkaar het ja woord en werd er gegeten. Na het maken van de groepsfoto’s gingen we richting de kerk. Hier maakte ik nog een foto van het binnenlopen en daarna was het voor mij tijd om de bedankfoto’s te gaan maken. Normaal doe ik dit op de locatie van het feest maar dit keer had ik de uitnodiging gekregen van collega fotograaf Arianne van Foto Arianne om de bedankjes bij haar thuis te maken. Bedankt voor je gastvrijheid Arianne. Toen ze klaar waren heb ik de bedankjes naar het bruidspaar gebracht en zat voor mij de dag erop. Hieronder wat plaatjes van dit prachtige stel. Lydia en Gerben heel veel geluk samen!