Bruiloft Albert en Erika - Willemstad

Voor de grote dag van Albert en Erika begon ik 's morgens bij de bruid in Krimpen aan den IJssel. Het was op dat moment nog lekker rustig in huis en kapper Jolanda van Shine by Jo was druk bezig met het haar van Erika. Toen dat klaar was en de jurk aan was getrokken was het moment daar dat Albert zijn bruid kwam ophalen, inmiddels was ook videograaf Piet Stout bij de bruid aangekomen. Na de ontmoeting gingen wij richting Oud Beijerland voor de foto reportage. Dit deden we in een park maar ook in de kerk in het dorp. Albert speelt orgel en Erika dwarsfluit dus namen ze ook een moment om een Psalm te spelen. Als snel was het tijd voor de kinderreceptie. Omdat Erika juf is stonden de kinderen van de hele school al vol spanning op haar te wachten. In de klas hadden de kinderen van alles voor haar voorbereid en we maakten natuurlijk ook een foto met de klas.

Hierna was het de hoogste tijd om naar Willemstad te gaan voor het burgerlijk huwelijk. Hier stonden alle daggasten al op het bruidspaar te wachten. Na een mooie ceremonie hadden wij nog even tijd om ook in Willemstad foto's te maken voor we richting de kerk in Nieuwe Tonge gingen. Voor mij zat de dag er toen weer op.

Albert en Erika het was een feest om jullie prachtige dag vast te leggen. En ik wil jullie heel veel geluk toewensen samen!