Bruiloft Abram en Janneke

Het was echt nog heel donker toen ik naar Bergambacht reed. Van de bruid had ik een adres doorgekregen waar ik ongeveer moest zijn, Het was even zoeken, maar al snel zag ik twee prachtige schepen vol met vlaggen liggen. Ik wist dat ik goed zat. Met behulp van een zaklamp werd ik aan boord gebracht, waar ik de foto's van de voorbereidingen van de bruidegom kon maken. Al snel was het tijd om richting de bruid te gaan. En na daar ook nog snel wat voorbereidingsfoto's te hebben gemaakt, was het tijd voor de ontmoeting. Inmiddels was het ook begonnen met regenen en moesten we kiezen of binnen of buiten foto's maken. Abram en Janneke waren niet voor een paar druppels te vangen en vol goede moed gingen we eerst foto's maken op hun eigen schip Fidelis en daarna door naar Schoonhoven. De tijd ging daar ook weer erg snel en enigszins doorweekt gingen we na de schoot richting de Arendshoeve in Bergambacht. Hier stonden en de gasten al op het bruidspaar te wachten. Na alles weer een beetje gedroogd te hebben was het tijd voor het Ja-woord. Gevolgd door de groepsfoto's en de kerkelijke inzegening. Na de kerk werd de bruidstaart aangesneden ook dit kon ik mooi nog even vastleggen. En wat was het een prachtige taart! Abram en Janneke, bedankt dat ik jullie dag vast mocht leggen en heel veel geluk op alle reizen die jullie samen mogen gaan maken!